Vad gör du med ditt badrum?

Det var ett tag sedan vi uppdaterade bloggen nu, vilket vi ber om ursäkt för. Det är inte så att vi försvunnit och upphört med vår verksamhet utan handlar helt enkelt om att vi inte kommit oss för att skriva någonting. Det tänkte vi dock att vi skulle ändra på nu, så här kommer en liten post om badrummet. Ett fint badrum är viktigt för att en bostad ska kännas välkomnande, medan ett sunkigt sådant ger ett väldigt, väldigt dåligt intryck. Ändå är det många som inte lägger ner så mycket tid, energi eller pengar på det som de borde. Med ett fint, rent och fräscht badrum mår man bättre, helt enkelt.

Dusch i stället för bad
Det är idag vanligt att badrum saknar just det – ett bad. I många lägenheter där det tidigare stod ett badkar finns nu ”bara”” en dusch, och det finns många bra skäl till det. Även om man givetvis ibland kan sakna möjligheten till ett avslappnande och rogivande bad. Ett resultat av att badkaret togs bort och bara duschen blev kvar är dock att badkaret inte längre ser lika bra ut. Ofta finns där bara ett duschdraperi och ingenting mer för att hålla vattnet på plats. Det är inte så effektivt, och duschdraperier är ju inte SÅ jättevackra (dessutom blir de lätt lite sunkiga), eller hur?

Ett hörn att duscha i
En snygg duschhörna är då någonting som är betydligt bättre än ett tråkigt draperi, och det behöver inte heller bli speciellt dyrt. För bara några tusenlappar får du något som både gör det enklare att hålla badrummet fräscht OCH som gör att det ser bättre ut, så egentligen – finns det något skäl att inte byta ut duschdraperiet mot en duschhörna? Finns det det så är det ingenting som vi har upptäckt i alla fall!

Det blev en rätt kort post den här gången, men vi ville bara skriva någonting för att visa att vi fortfarande lever har hälsan, homestagear och homestylar och allt sådant fortfarande. Vi ses nog snart igen. Tills dess – Ha en riktigt fin sommar, allihopa!

Lämna ett svar