Sköna träningskläder – och arbetskläder

Att hålla sig i form är viktigt, det vet vi alla vid det här laget, men att veta är en sak och att göra kan vara desto svårare. Man måste verkligen ha självdisciplin för att orka med ett träningspass när man kommer hem utschasad efter en lång dag på jobbet. Som tur är så har vi inte speciellt stillasittande jobb utan flänger runt lite här och var om dagarna, men att kalla det kroppsarbete är nog ändå att överdriva. Ibland får vi dock rejält med styrketräning, till exempel när man behöver bära in eller ut möbler. Och ibland bor kunden på fjärde våningen utan hiss, och då blir det en portion konditionsträning när man springer mellan bilen och lägenheten för att hämta saker.

Men trots att vi som sagt får en del rörelse i vårt jobb så har vi också ingått en träningspakt som går ut på att vi ska peppa varandra att träna. Det blir ju mycket lättare att träna när man gör det med någon annan, även om man inte nödvändigtvis gör det tillsammans. Dels kan man motivera varandra med positiv energi, men det är också peppande att det blir lite som en tävling. Har den ena gjort något vill den andra inte vara sämre. Dessutom är det lättare att hålla den där självdisciplinen när man har lovat någon annan att träna gentemot om man bara har lovat sig själv. För även om det absolut inte bör vara på det viset så är det lättare att bryta ett löfte till sig själv än till en vän.

Rätt kläder är viktigt

träningsbyxor

Supersnygga träningsbyxor!

En annan sak som vi har insett är att det är mycket roligare att träna när man har bra kläder, och med bra menar vi att kläderna både ska vara funktionella och snygga. Funktionaliteten är viktig för att man ska vara bekväm. Kläderna ska till exempel vara av rätt material så att man håller sig lagom varm och inte blir sjöblöt av svett och det ska inte finnas några sömmar som kan skava. Passformen är också viktig så att man inte känner sig hindrad av kläderna på något vis. En favorit hos oss båda är träningstights. De har en massa bra egenskaper och passar bra för olika slags träning (finns lite mer att läsa om ämnet på träningskläder.nu).

Träningstights finns i en massa olika färger och mönster. Det är nog det träningsplagg som har störst variation, så det går verkligen att hitta kläder som passar ens personlighet och smak, och det är lätt att variera sig. Dessutom brukar de inte kosta speciellt mycket heller. Det finns förstås olika prisklasser men vi har bland annat handlat en del från sajten Svenskt kosttillskott och där är det vettiga priser, och dessutom ett väldigt stort sortiment av snygga tights (och andra träningskläder) att välja mellan.

Passar även för jobbet
Vi trivs faktiskt så bra i träningstights att vi också har börjat använda det på jobbet. Även där behöver man sköna och bekväma kläder som inte är i vägen. Och när det nu finns så många snygga tights så kan man ju både vara snygg och bekväm. För snygg vill man ju trots allt vara. Vi är ju vårt företag och kundens intryck av oss är viktigt, både när det gäller arbetet vi gör men också hur vi presenterar oss själva. Det kan låta ytligt, men det är ändå inte så konstigt när man tänker efter. Och det handlar ju mest om att vara hel och ren. Träningstights är perfekta arbetskläder om du frågar oss!

Lämna ett svar