Om oss

bild2Välkomna ska ni vara in till oss, Sara och Cecilia! Det är vi som driver Soc, ett litet företag som lever och andas allt som har med inredning att göra. Vi närde en dröm som unga att bli inredningsdesigners. Det bästa vi visste var att sitta framför teven och titta på alla program som tog upp ämnet, och det gjorde att vår törst efter inredning bara blev större. Sedan barnsben har vi känt varandra, och vi har vuxit upp tillsammans, sida vid sida. Vi gick hand i hand in i studierna och följdes åt tills vi kom till den punkten att vi insåg att inredningsdesigners var ett svårt yrke att faktiskt jobba med. Det är inte direkt så att jobben ligger ute på platsbanken på arbetsförmedlingen.

Vi gjorde det som alla borde göra som är arbetslösa. Vi startade helt enkelt ett eget företag. Visserligen är vi unga men vi har enorm erfarenhet av det hela, då vi under uppväxten haft mängder av projekt som vi gjort. Då har det inte enbart handlat om hemmafix åt släktningar, utan också om fritidsgårdar, klubbhus och andra projekt. Det här är alltså något som vi är väldigt bra på och därför kändes det helt naturligt att vi startade ett företag där vi kan erbjuda våra kunder både Homestyling och Homestaging. De två tjänsterna liknar varandra, i alla fall till ordet, men ni kommer här att upptäcka att det finns en del som skiljer dem åt, i alla fall när det gäller vår definition.

Tillsammans med oss kommer inredning aldrig någonsin att vara ett problem. Vi är två glada tjejer som älskar det vi gör och vi är väldigt lätta att ha att göra med. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, så länge vi gör något bra åt våra kunder så kommer alltid glädjen att vara den största vinsten som vi kommer ta från samarbetet. Givetvis kommer vi inte att göra något som ni tycker illa om, för oss är det precis lika viktigt att ni får det som ni vill ha det. Dock kan det skilja sig lite på respektive område, speciellt när det kommer till Homestaging, som mer handlar om att göra ett hem säljbart.

Varmt välkomna hit!