Om Homestyling

bild1Det är många som säger att Homestyling och Homestaging innebär samma sak. Vi förstår varför det kan vara så, begreppen liknar varandra, men vi tycker fortfarande att det är viktigt att särskilja dem så att det inte blir några tveksamheter kring vad som egentligen gäller när. Som vi har lärt oss och som vi tolkar det, så handlar Homestyling helt enkelt om den klassiska heminredningen. Det betyder då inredning där kunden, som bor i huset, är det som vi fokuserar på. Det är alltså inredning i huset som ska passa och fungera för redan existerande ägare, utan flyttambitioner.

Det är en mycket rolig uppgift för oss, eftersom att det ger oss en möjlighet att lära känna våra kunder på djupet och hitta fler relationer än enbart affärsmässiga. Det gör inget att saker och ting tar tid ibland, det är fullt naturligt, och vi lägger gärna gott om tid på ett specifikt hem så att resultatet blir så bra som vi vet att det kan bli.

Problemet för många husägare idag är att de har fastnat i en ond spiral av dålig inredning. I slutändan betyder det att man gärna lägger till saker till inredningen, men har desto svårare att göra sig av med inredning, vilket till slut leder till att hela huset består av inredning som inte alls passar med varandra. Visserligen är det kanske så att inredningen i sig berättar något om familjen som bor där, och det är något som vi vill bevara. Vårt mål är inte att vi ska inreda något som går hem i lyxkvarteren, det handlar istället om att modernisera och konkretisera det som reda existerar och hitta en röd tråd i ett kaos. Vi har många lyckade uppdrag bakom oss inom detta område och vi fullkomligen älskar att träffa nya människor och skapa deras hem precis som de alltid velat.