Om Homestaging

bild3I vår definition handlar Homestaging om att göra din bostad attraktiv. Det har alltså ingenting med dig att göra, utan snarare mer om ditt hus och vilka möjligheter som finns i det. Det är en delikat process som även den tar tid, men när den väl är på plats så kommer din bostad att vara optimerad för att ge så mycket som möjligt vid försäljning. För det är just det som det handlar om, att fixa iordning din bostad för att se så bra ut att inredningen bidrar till att höja värdet. Det är ett beprövat grepp som många fastighetsmäklare tar till för att göra bostaden så inbjudande som möjligt, där inredningen får ge sken av alla de möjligheter som finns i bostaden.

Det här är alltså en vinstmöjlighet för dig som kund, när du vill att din bostad ska kunna säljas för mer än du först trott. I slutändan kommer ni att tjäna på det, för vinsten som man i genomsnitt gör på att fixa till sin inredning till att vara försäljningsbar överstiger kostnaden för att få det gjort, i alla fall hos oss på Soc. Du kommer dessutom inte att behöva lägga ut speciellt mycket pengar på inredningen i sig, för det är närmast ett faktum att vi kommer att behöva flytta på era egna möbler och ställa in andra. Dessa möbler har vi ett stort lager av, vilket gör det lätt för oss att välja ut precis rätt möbel till rätt syfte och läge.

Med Homestaging kommer du helt enkelt att tjäna än mer pengar på din husförsäljning och vi kan utlova att processen kommer gå så fort som det bara är möjligt. Ofta handlar det om att man vill göra snabba affärer med sin fastighet, vilket innebär att processen för att få till din bostad har förfinats av oss.