Kontakta oss

Vi är väldigt lätta att få tag på, och när vi inte befinner oss på kontoret så har vi alltid med oss mobiltelefoner, exempelvis när vi är ute och arbetar på fältet. Vi kan, i alla lägen, ta upp förfrågningar och beställningar och samtidigt svara på frågor. Eftersom tiden ändå är knapp när vi arbetar, och att vårt fokus ligger på det nuvarande projektet, så kommer vi inte att kunna samtala med er kunder under en längre tid. Det är därför som vi hellre ser att ni skickar mail till oss med frågor, beställningar och funderingar, eftersom att vi då bättre kan ge er svar än när vi befinner oss i arbetet.

Är det dock något som är brådskande, eller att det känns obekvämt att sköta det hela via mail, så finns vi trots allt tillgängliga på våra telefoner. Vi gör alltid vårt bästa för att ge er den service som ni förtjänar, det är ju trots allt ni som är våra arbetsgivare och vi ser det som primärt att ta hand om era spörsmål.

Vi vill, som sagt, att ni helst använder er av vår mail, info@soc.nu, i korrespondensen, men är det något som är brådskande så går det alltid att nå oss på 070-332 11 90 70. Då svarar antingen Sara eller Cecilia.